Kitesurfen in Scheveningen

KITESURFEN IN SCHEVENINGEN

Scheveningen is een fantastische locatie om te kitesurfen. Stel je voor dat je op het water heerlijk aan het kitesurfen bent en jouw uitzicht is de bruisende boulevard van Scheveningen.

Vakantiegangers of de gewone Nederlander die erop uitgaat en heerlijk geniet van alle lekkernijen op de boulevard in Scheveningen en jij die een showtje aan het weg geven bent met het kitesurfen.

Scheveningen heeft alles wat kitesurfen helemaal fantastisch maakt. Er komen namelijk fantastische golven binnen rollen bij het havenhoofd van Scheveningen, deze golven kun je als springschans gebruiken om zo sky high te gaan en door de lucht te zweven. Hierdoor trek je als kitesurfer zeker de aandacht van de mensen die op het strand liggen.

Eenmaal in Scheveningen komt de kitesurfing en de surfing vibe je tegemoet.

Een zeehond, oftewel een kitesurfer met zwart wetsuit, op de fiets is geen uitzondering.

Het kitesurfen in Scheveningen wordt steeds populairder en hierdoor zijn er vele kitesurfscholen te vinden in Scheveningen en omstreken.

Scheveningen staat uiteraard bekend om zijn geweldige badplaats, maar tegenwoordig zie je boven het water in de branding de vele gekleurde vliegers van alle kitesurfers.

Na werktijd nog even snel een heerlijke kitesurf sessie meepakken, en daarna nog een klein afzakkertje bij één van de vele beachclubs.

Of voor de echte fanatiekelingen die vroeg uit de veren gaan om voor hun werk nog even een kitesurfsessie mee te pakken.

In Scheveningen heb je de welbekende pier, deze zit vol met restaurants en gezellige barretjes. Aan het einde van de pier staat zelfs een reuzenrad, en voor de echte waaghals kan je er ook nog bungee jumpen.

Deze pier zie je normaal gesproken alleen maar als je over het strand loopt, maar als je aan het kitesurfen bent heb je dit geweldige uitzicht vanaf het water.

Vanaf het water heb je dan ook het mooie hotel Kurhaus in je vizier, dit maakt het extra speciaal.

Kortom: Zin in een dagje vol avontuur? Het kan allemaal in Scheveningen ;-)

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat