Kitesurfles Kijkduin

Kitesurfles Kijkduin

De allerbeste kitesurflocatie is Kijkduin, ook om kitesurfles te nemen. De zandmotor, Den Haag is bedoeld als project om de kust te verstevigen. Door dit kunstwerk is niet alleen de kust versterkt, ook is in Kijkduin een fantastische plek ontstaan voor het kitesurfen en golfsurfer.

Voor onze Kitesurfschool kan je dus in het vlakke water of in de betrekkelijk rustige zee kitesurfen! In het pittoreske Kijkduin nog wel!

Kitesurfspot Kitesurfschool gevestigd in Den Haag, heeft haar roots in Scheveningen. Veel instructeurs komen hiervan daan, maar de Kitesurfschool staat in Kijkduin. We kunnen op beide locaties lesgeven, we hebben een prachtige ‘surfhut’. Kom bij ons langs voor een drankje, een golfsurfles of kom voor een babbeltje.

kitesurfspot kijkduin den haag kitesurfschool beste van nederland

Kitesurfles Kijkduin

+ Beste locatie van Nederland door de ondieptes en golven

+ Meerdere opties, ook met aflandige wind oke doordat men uitwijkt naar het meertje

+ Chille vibe op het strand, mensen helpen jou

+ Gratis parkeren niet ver van de zandmotor!  

Kitesurfles Kijkduin - materiaal kopen?

Wij hebben een shop in onze container waar je de nieuwste materialen kunt kopen. Wij bieden je eerlijk advies, zorgen dat jij een persoonlijk plan hebt waar je aan kunt werken. Mocht je voor golven willen gaan, de hoogste jumps wilt maken of gewoon lekker wilt varen. Wij helpen jou bij kitesurfspot!

Het KitesurfvirusNa corona is er het kitesurfvirus. De meeste mensen hebben het gehad maar let op! Het verspreid zich zeer snel. Het is namelijk zwaar verslavend en de meeste mensen komen er erg slecht van af... Het heeft allerlei positieve bijwerkingen zoals: weinig stress, chilheid in je hoofd en ineens alleen maar leuke vrienden. Help jezelf met een gevorderde les van alleen de beste instructeurs van kitesurfspot! Wanneer het waait laait het virus ineens weer op...Golfsurfen vanaf 2022.

Bij kitesurfspot kan men ook golfsurfen. Samen met Classpass en Onefit slaan we de handen ineen om ook stappen te zetten in het golfsurfen. Knallen dus!

Kitesurfen-Den-haag-kitesurfschool-kitesurfspot-de-beste-van-Nederland

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat