Wind Zandmotor

Actuele wind Zandmotor

Voorspelde Wind Zandmotor

Webcam

YouTube Filmpjes

Wind in Kijkduin Actuele wind in zandmotor vind je via deze website! Het is belangrijk dat jij weet welke wind er waait, voordat je naar de spot gaat. Wij raden daarom aan om voor de locatie Kijkduin, zandmotor windguru en windfinder te bekijken. Als je hier naar de superforecast kijkt van Windfinder, zit je goed. Door de goede ligging van Kijkduin als kitesurfspot, ben je verzekerd van een goede sessie.

Tips & Tricks voor omstandigheden op de zandmotor

Ga met niet teveel wind kitesurfen op kijkduin als je nog niet gevorderd bent!

Ga met aanlandige wind, aflandig is de wind vlagerig!

Zorg voor goed materiaal!

Voor goede instructeurs en goede lessen, check deze link voor kitesurfles.

Let op, door de stroming van de zandmotor van binnen en naar buiten, kan het zijn dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Door de wind in Kijkduin in combinatie van de stroming, vallen hier wel eens (dodelijke) ongelukken. Gelukkig zijn er in Kijkduin lifeguards aanwezig, die vertellen wanneer het beslist niet goed is om het water in te gaan. Kijk dan altijd als er een rode vlag in de mast staat, dat je niet het water ingaat voor kijkduin.

  • Jaarlijks zijn er veel ongevallen wegens de stroming.
  • Stroming is verraderlijk, het lijkt minder erg dan het is!
  • Zelfs mensen die goed kunnen zwemmen, kunnen in gevaarlijke situaties komen.

Situaties met kitesurfers in kijkduinMocht de wind in kijkduin ineens omslaan, zorg dan dat je rustig blijft. Ga van het water af, zorg dat iemand je kite pakt en wacht even de bui af. Mocht je onze instructeurs van de Kitesurfschool zien, dan zouden wij aanraden om te vragen wat zij van de wind in Kijkduin vinden die dag. Wij zijn gespecialiseerd om de wind door en door te checken, zodat wij in Kijkduin op een soort weermensen beginnen te lijken. Mocht de wind echt hard zijn? Ga lekker even een drankje te doen. Zodra het misgaat, gebruik je safety system. Mochten wij je zien, dan helpen we je uiteraard! Ook de kustwacht van kijkduin kan je helpen. Niets is zo verraderlijk als een bui met wind in kijkduin of in Nederland, gelukkig is Kijkduin een behulpzame spot en staat iedereen ervoor open om je te helpen.

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat