Kitesurf reistas huren

Kitesurf reistas huren

Altijd spullen willen meenemen op reis, maar niet zo goed weten welke tas je nodig hebt? Het is ook lastig en meestal prijzig om je kitesurfspullen mee te nemen op reis. Ten eerste is die dure tas natuurlijk jammer, maar ook omdat je bij de KLM of TRANSAVIA een extra tas in moet checken. Dit kost meestal 100€ per enkele reis… Pffff… Daarom, huur een kitesurf reistas!

Welke kitesurftas heb ik nodig voor mijn reis?

Dit hangt van je reis af. Ga je naar een locatie waar de wind veel verschilt, wil je wel tot 3 kites meenemen. Niet als je mee wilt naar Egypte ;). Wil je 3 kites meenemen op reis, dan zouden wij aanraden om voor een grotere ‘golf’ tas te gaan. Let wel op de 23kg die de meeste maatschappijen rekenen.

Trucs voor kites meenemen op reisWil jij je gehuurde kitesurftas goedkoop meenemen op reis? Wij hebben er ook last van: meer dan 23kg mee op reis. Maar... Als jij je kite uit je kitesurf reistas haalt voordat je hem laat wegen, dan scheelt dat meestal een aantal kilo's. Vervolgens loop je naar de odd-size bagage, en stop je de kite er weer in. Hatseflats, 100€ bespaard! Kies ook altijd de goede steward, stewardess uit. Ga niet naar de hoofd-steward want deze wilt meestal de regels handhaven. Alle moeite gedaan om je Kitesurf reistas te huren, ben je weer een vermogen kwijt aan de vliegtuigmaatschappij.

Kitesurftas op reis met wieltjes of zonder?

Onze mening is: ga voor een tas met wieltjes, wel zo makkelijk. Iets duurder, maar echt veel beter. Niets is zo vervelend om over de airport te struinen. Bel of mail ons als je overtuigd wilt worden.

Waar haal ik mijn kitesurf reistas op die ik wil huren?

Bij ons in onze opslag in Scheveningen, of bij de kitehut. Zodra je ons een berichtje stuurt, kan je een tijd en datum afspreken, zodat wij er zijn!

Shop hier nieuwe wetsuits.Voordat je op reis gaat toch nog een lesje?

Kitesurf reistas huren
Kitesurf reistas huren
Beste Knop Ooit

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat