Surfboard huren in Den Haag/Kijkduin

Kijkduin, gelegen aan de prachtige Nederlandse kust, is een surfparadijs dat iedere surfer in vervoering brengt.

Surfboard huren in Kijkduin?

Whatsapp ons nu om je boardje te reserveren! Of stuur een mail naar

Hier is waarom mensen dolgraag gaan surfen in Kijkduin:

Beeld je in: je voelt de zilte bries op je huid terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte Noordzee, met het zonnetje hoog aan de hemel. Het strand van Kijkduin nodigt je uit voor een surf avontuur dat je hart sneller zal laten kloppen. Als surfer vind je hier de perfecte omstandigheden, ongeacht je niveau. De golven rollen met een ongeëvenaarde regelmaat, waardoor zowel beginners als gevorderde surfers hier hun droomgolven kunnen vinden.

Maar het is niet alleen de kwaliteit van de golven die Kijkduin zo bijzonder maakt. Het is ook de gemeenschap van surfers die hier samenkomt. De sfeer is ontspannen en gastvrij, en je zult al snel nieuwe vrienden maken die jouw passie voor het surfen delen. Na een dag op het water kun je ontspannen op het strand, genieten van een welverdiende maaltijd in een van de gezellige strandtenten en de ondergaande zon aanschouwen terwijl je de hoogte- en dieptepunten van de dag bespreekt.

Kijkduin is niet zomaar een surfplek; het is een surfparadijs dat je ziel zal verrijken en je verslaafd zal maken aan de vrijheid van het water. Of je nu net begint of al jaren surft, Kijkduin biedt de ideale omgeving voor een onvergetelijk surfavontuur. Dus kom en ervaar de magie van Kijkduin, waar de golven nooit teleurstellen en het surfen een manier van leven is. Hier wachten avontuur, vrijheid en de oceaan op je.

Surfboard huur bij een school in Den Haag & Zandmotor

Waar wacht je nog op?! Bij ons huur je al een surfboard voor 20 euro voor twee uur :). Whatsapp ons of mail ons naar info@kitesurfspot.nl

Surf's up in Kijkduin! 🏄‍♂️🌊🌞

Surfen in Den Haag/Kijkduin

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat