Webcam zandmotor

Webcam Zandmotor

Gehele gebied webcam. Onder webcam alleen de zandmotor.

Webcam Zandmotor
Click here for the webcam zandmotor

Hierbij hebben we beeld van een webcam op de zandmotor! Hier een webcam zandmotor en voor Kijkduin! Niet alleen de zandmotor, maar ook Kijkduin. Hierdoor heb je het beste van 2 werelden en kan je beide webcams checken van de zandmotor. Kitesurfplezier gegarandeerd!

Wind op de zandmotor

Door te kijken naar webcams kan je meestal geen goede inschatting maken van de wind. Kijk daarom vooral naar de windguru en windfinder voorspellingen van die dag.Getij op de zandmotor/webcam zandmotor. Het is altijd goed om te kijken welk getij er op de zandmotor is, ook al zie je dat op de webcam. Meten is weten zeggen wij altijd! Via deze link kan je het getij zien op een tabel, bij hoogwater stroomt de zandmotor vol!

Click here for the webcam zandmotor

Zandmotor kitesurflessen

Wil je goed leren kitesurfen, ook al ben je geen talent? Zie hier onze lespakketen en onze webcam zandmotor. Wij gebruiken de zandmotor als leslocatie, mocht je al goed zijn en nog beter worden dan kan je voor de coaching sessie gaan. Je zult onze instructeurs al op de webcam zandmotor zien gaan... Wij kunnen zeggen dat wij wel het beste zijn! Mocht je vragen hebben over de kitesurflessen die wij op de zandmotor geven, stuur ons gerust een bericht. Wij zullen je helpen kiezen welke maat board en kite je moet pakken. We kunnen je ook assisteren in de wind en getij, want dat is voor veel mensen die niet altijd op de kitesurfspot zijn een goede keuze te maken.Webcam Zandmotor Mocht je klaar zijn voor de volgende stap zijn, dan raden we aan om naar Scheveningen te gaan voor die extra adrenaline rush. Koop daarvoor meteen de goede kite via kitesurfspot.shop

Click here for the webcam zandmotor

Webcam zandmotor

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat