Supboard huren in Den Haag

Geplaatst op:

19/3/2024

Wij verhuren SUP boards! Kom gezellig langs en probeer het uit! --> Stuur ons een whatsapp om je board te reserveren en om beschikbaarheid te garanderen :) Of stuur een mailtje naar info@kitesurfspot.nl

Suppen, wat staat voor Stand Up Paddling, is een populaire watersport die de laatste jaren sterk is gegroeid in populariteit. Wat je hiervoor nodig hebt is een speciaal SUP board en een peddel, waarmee je jezelf vooruit beweegt. SUPpen heeft heel wat voordelen. We hebben een aantal hiervan voor je opgesomd:

  1. Toegankelijkheid: Suppen is een toegankelijke sport die door mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus kan worden beoefend. Het vereist geen specifieke vaardigheden of ervaring en je kunt het leren binnen enkele minuten. Eitje!
  2. Gezondheid: Het is een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen. Suppen vereist balans en coördinatie, wat je kernspieren versterkt. Tegelijkertijd is het een goede cardiovasculaire training en helpt het bij het opbouwen van kracht in je armen, rug en benen. Win win!
  3. Natuurlijke omgeving: Suppen stelt je in staat om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de zee. Het is een rustige en ontspannende manier om de buitenlucht op te zoeken en te genieten van de rust van het water. Kom helemaal tot rust op je SUP board! 
  4. Sociale activiteit: Suppen kan solo worden beoefend, maar het is ook een leuke sociale activiteit. Veel mensen gaan met vrienden of familie suppen en genieten van elkaars gezelschap terwijl ze samen peddelen. Trommel dus je vriend, buurman of achterneef op en jullie hebben gegarandeerd een leuke tijd!
  5. Stressverlichting: Het ritmische geluid van het peddelen en de kalmerende aard van het water dragen bij aan stressverlichting. Veel mensen zien suppen als een vorm van meditatie en ontspanning. Na een SUP sessie ben je weer helemaal zen.
  6. Veelzijdigheid: Er zijn verschillende vormen van suppen, waaronder recreatief suppen, yoga suppen (waarbij je yoga-oefeningen op het paddleboard doet), en suppen in golven (surf suppen). Hierdoor is er voor elk wat wils. Poseer je zelf in de downward facing dog of doe een wedstrijdje met je maten!

Kortom, suppen is een veelzijdige en plezierige activiteit die mensen aantrekt vanwege de combinatie van lichaamsbeweging, ontspanning, en de mogelijkheid om te genieten van tijd op het water. Waar wacht je nog op?!

Je kunt bij ons een SUP board huren voor 27,50 euro per twee uur. Tot op het water!

Supe board huren Den Haag
De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!

Geschreven door:

Kevin Peet

Eigenaar Kitsurfspot

🚀 Geschreven met passie voor kitesurfen door Kevin, jouw expert in kitesurfen! Pak je kans en boek nu je kitesurfles bij Kitesurfspot

Boek een Kiteles!

Lees ook onze andere blogs

Bekijk alle blogs!

Kitesurfles Scheveningen - waar wel?

Kitesurfles Scheveningen, de Zandmotor. Dichtbij Scheveningen zit de zandmotor, de ideale plek!

Lees dit bericht

Kitesurfles in Kijkduin

Ontdek de ultieme kitesurfschool in Kijkduin! Leer kitesurfen op vlak water zonder golven, geniet van ondiepe waterdiepte. Boek nu een kitesurfles in Kijkduin!

Lees dit bericht

Word Kitesurf Instructeur bij Kitesurfspot

Kitesurfles geven bij de leukste kitesurfschool. Kitesurfen doe je bij Kitesurfspot.nl

Lees dit bericht

6 tips & Tricks voor de juiste wetsuit

De ultieme gids voor het kiezen van de perfecte wetsuitdikte. Ontdek hoe je comfortabel en warm kunt blijven!

Lees dit bericht

Huur een surfboard in Den Haag/Kijkduin

Huur een surfboard in Kijkduin/Den Haag! Huur een surfboard en chill in het water. Huur je surfboard bij ons!

Lees dit bericht

Supboard huren in Den Haag

Huur een SUP in Kijkduin. SUPPEN Den Haag & Kijkduin, beleef avonturen met deze watersport! Kom langs en huur een SUP board.

Lees dit bericht

Tips & Tricks voor de beste spots in Den Haag

Ontdek de beste kitesurfspots in Den Haag met onze ultieme gids. Perfecte wind, prachtige locaties en tips voor elke surfer. Jouw avontuur begint hier!

Lees dit bericht

5 gevaarlijke dingen aan kitesurfen

Ontdek de gevaren van kitesurfen: sterke wind, veranderlijk weer, obstakels en meer. Gevaren kitesurfen informatie lees hier.

Lees dit bericht

De beste kitesurfschool in Den Haag

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag: professionele instructeurs, veilige omgeving en toplocatie. Leer kitesurfen tijdens kitesurfles in Den Haag

Lees dit bericht

Kite Huren Den Haag

Kite huren in Den Haag: Ervaar de adrenaline met topkwaliteit gear of kitesurfles bij Kitesurfspot! Voor beginners en gevorderden. Huur nu ons materiaal!

Lees dit bericht

Kitesurfles in Kijkduin

Kitesurfles Kijkduin, wat je moet weten! Kitesurfschool Kijkduin & De omstandigheden die kunnen verschillen!

Lees dit bericht

Webcam Zandmotor: Bekijk actuele beelden hier!

Voor je sessie moet je voorbereid zijn, webcam zandmotor. We proberen je met informatie op deze pagina te helpen! Check de webcam zandmotor!

Lees dit bericht

Kitesurf reistas huren

Kitesurf reistas huren, waarom wel! Ook staan hier tips in om goedkoop je kitesurftas in te checken. Huren is top!

Lees dit bericht

Kitesurfen op de Zandmoter

Kitesurfen op de Zandmotor! Door het vlakke en ondiepe water worden tricks sneller geleerd of heb je de beginselen van het kitesurfen onder de knie!

Lees dit bericht

Wind Zandmotor: bekijk het hier!

Wind Zandmotor. Alles wat je moet weten over de voorspelde wind op de zandmotor en de actuele wind op zandmotor!

Lees dit bericht

Kitesurfsafari in Egypte

Kitesurftrip Egypte, de mooiste kitesurfsafari Egypte van Nederland. Kitesurfsafari Egypte alle informatie, super cool!

Lees dit bericht

Leer Kitesurfen, de Do's & Don'ts

Leren kitesurfen lijkt makkelijker dan het is. In deze blog beschrijven we waar je precies op moet letten en leer je de belangrijkste don'ts!

Lees dit bericht

Kitesurfen in Scheveningen

Scheveningen is dè spot om te kitesurfen, vanaf het water de prachtige boulevard van Scheveningen bewonderen? Kom kitesurfen in Scheveningen!

Lees dit bericht

Kitesurfen in Nederland, wat je moet weten!

Kitesurfen in Nederland, wat je zeker moet weten Kitesurfen! We beschrijven we waar je rekening mee moet houden in Nederland!

Lees dit bericht
Kitesurfschool in Scheveningen die gevorderde lessen aanbiedt

De Ultieme kitesurfschool

De kitehut van de Kitesurfschool Kitesurfspot naast Beachclub BIRDS aan de zandmotor. Helemaal zelf ontworpen en gemaakt met liefde door onze instructeurs. Onze ‘kitehut’ staat op één van Nederlands’ beste kitesurflocaties en ook bieden wij:

Douche & Kleedruimte 🚿

Onze instructeurs hebben allemaal een passie voor kitesurfen én zorgen dat ook jij de smaak te pakken krijgt. En hóe! Wedden dat jij binnen no-time op dat bord staat?

IKO-Certificering 🌞

Dit staat voor International Kiteboarding Organization. Na het voltooien van een cursus toon je met je Card aan dat je les hebt gehad bij een erkende school.

Hang Loose & BeaCHCLUB 😎

Lift mee op onze relaxte vibe. Wij zijn professioneel en weten wat we doen. Je bent in goede handen! Ook maken we graag tijd voor een biertje achteraf. Klinkt dat goed?

Ik wil kitesurfles
De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat
Ik snap het👌