Supboard huren in Kijkduin/Den Haag

Wij verhuren SUP boards! Kom gezellig langs en probeer het uit! --> Stuur ons een whatsapp om je board te reserveren en om beschikbaarheid te garanderen :) Of stuur een mailtje naar info@kitesurfspot.nl

Suppen, wat staat voor Stand Up Paddling, is een populaire watersport die de laatste jaren sterk is gegroeid in populariteit. Wat je hiervoor nodig hebt is een speciaal SUP board en een peddel, waarmee je jezelf vooruit beweegt. SUPpen heeft heel wat voordelen. We hebben een aantal hiervan voor je opgesomd:

  1. Toegankelijkheid: Suppen is een toegankelijke sport die door mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus kan worden beoefend. Het vereist geen specifieke vaardigheden of ervaring en je kunt het leren binnen enkele minuten. Eitje!
  2. Gezondheid: Het is een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen. Suppen vereist balans en coördinatie, wat je kernspieren versterkt. Tegelijkertijd is het een goede cardiovasculaire training en helpt het bij het opbouwen van kracht in je armen, rug en benen. Win win!
  3. Natuurlijke omgeving: Suppen stelt je in staat om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de zee. Het is een rustige en ontspannende manier om de buitenlucht op te zoeken en te genieten van de rust van het water. Kom helemaal tot rust op je SUP board! 
  4. Sociale activiteit: Suppen kan solo worden beoefend, maar het is ook een leuke sociale activiteit. Veel mensen gaan met vrienden of familie suppen en genieten van elkaars gezelschap terwijl ze samen peddelen. Trommel dus je vriend, buurman of achterneef op en jullie hebben gegarandeerd een leuke tijd!
  5. Stressverlichting: Het ritmische geluid van het peddelen en de kalmerende aard van het water dragen bij aan stressverlichting. Veel mensen zien suppen als een vorm van meditatie en ontspanning. Na een SUP sessie ben je weer helemaal zen.
  6. Veelzijdigheid: Er zijn verschillende vormen van suppen, waaronder recreatief suppen, yoga suppen (waarbij je yoga-oefeningen op het paddleboard doet), en suppen in golven (surf suppen). Hierdoor is er voor elk wat wils. Poseer je zelf in de downward facing dog of doe een wedstrijdje met je maten!

Kortom, suppen is een veelzijdige en plezierige activiteit die mensen aantrekt vanwege de combinatie van lichaamsbeweging, ontspanning, en de mogelijkheid om te genieten van tijd op het water. Waar wacht je nog op?!

Je kunt bij ons een SUP board huren voor 27,50 euro per twee uur. Tot op het water!

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

Overige activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat