Over kitesurfspot

The beginning

Na jaren reizen, bezoeken van de mooiste kitesurfspots én een mobiele kitesurfschool te hebben gehad, sloot Kevin een samenwerking af met Beachclub BIRDS. Het werd namelijk tijd voor een vaste locatie op één van de mooiste spots van Nederland, namelijk: de Zandmotor (Kijkduin).

De kitehut van Kitesurfspot is de ultieme hang-out. Deze plek is helemaal zelf ontworpen en in elkaar gezet door het coolste (instructeurs)team. Kom zeker weten een keertje langs!

Kitesurfspot

‘De kitesurfschool met passie’, daar staat Kitesurfspot voor. Naast kitesurfen vinden wij het belangrijk dat jij met een glimlach terugkijkt op een toffe kitesurf-ervaring. Hoe leuk is het, om samen met je maten of vriendinnen deze unieke sport te beleven? Hey you, wacht niet langer en boek je les bij kitesurfspot!

Wij gaan jou natuurlijk leren kitesurfen, maar zorgen er ook voor dat jij een geweldige tijd hebt. Sowieso heb jij hierna ook het kitesurfvirus! Een team van enthousiaste instructeurs staat klaar om op een ontspannen, gezellige, humoristische en bovenal veilige manier de wereld van het kitesurfen te laten ontdekken.

4.9 sterren uit 172 google Reviews ⭐️ !

@kitesurfspot

Volg ons op Instagram

VAN VRIJGEZELLEN-FEEST TOT BEDRIJFSUITJE

Zelfstandig het water op? Behalve kitesurflessen huur je bij ons ook jouw losse kitesurfspullen. Extra leuk: ook voor jouw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon een gezellige dag met vrienden zit je bij ons goed. Zo hebben we bijvoorbeeld ook golfsurfboards, trainerkites en wingfoils.

Kitesurfspot team is starting surfing

Lespakketten

Ga voor kitesurflessen of een meerdaagse cursus voor ieder niveau.

Kiteverhuur

Al ervaring op zak? Huur de nieuwste Mystic en Ozone-kites.

Kitesurfschool Kitesurfspot Den Haag

activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren of een downwinder maken? Let's do it!

wij werken samen met:

De kitesurfschool met de beste kitesurfspullen te huur! Wij zijn experts op het gebied van alle materialen!
Kitesurfspot Team
Antwoordt meestal binnen een paar uur
Kitesurfspot Team
Hi natural talent,
how can we help?
Start Whatsapp Chat
Ik snap het👌