Webcam zandmotor 

Altijd al willen weten wat de wind is op de zandmotor? Hierbij hebben we beeld van een webcam op de zandmotor! Daarnaast is de webcam daaronder niet alleen de zandmotor, maar ook Kijkduin. Hierdoor heb je het beste van 2 werelden en kan je beide webcams checken van de zandmotor. Kitesurfplezier gegarandeerd! 

Daarnaast zou je eventueel ook deze webcam kunnen checken van de zandmotor via deze link: https://www.webcamtaxi.com/en/netherlands/south-holland/blow-beachhouse-zandmotor-cam.html

Wind op de zandmotor

Door te kijken naar webcams kan je meestal geen goede inschatting maken van de wind. Kijk daarom vooral naar de windguru en windfinder voorspellingen van die dag.

Getij op de zandmotor

Het is altijd goed om te kijken welk getij er op de zandmotor is, ook al zie je dat op de webcam. Meten is weten zeggen wij altijd!

Via deze link kan je het getij zien op een tabel, bij hoogwater stroomt de zandmotor vol!

Zandmotor kitesurflessen

Wil je goed leren kitesurfen, ook al ben je geen talent? Zie hier onze lespakketen. Wij gebruiken de zandmotor als leslocatie, mocht je al goed zijn en nog beter worden dan kan je voor de coaching sessie gaan. Je zult onze instructeurs al op de webcam van de zandmotor zien gaan… Wij kunnen zeggen dat wij wel het beste zijn! Mocht je vragen hebben over de kitesurflessen die wij op de zandmotor geven, stuur ons gerust een bericht. Wij zullen je helpen kiezen welke maat board en kite je moet pakken. We kunnen je ook assisteren in de wind en getij, want dat is voor veel mensen die niet altijd op de kitesurfspot zijn een goede keuze te maken.

Webcam Scheveningen

Mocht je klaar zijn voor de volgende stap zijn, dan raden we aan om naar Scheveningen te gaan voor die extra adrenaline rush. Koop daarvoor meteen de goede kite via kitesurfspot.shop
Webcam zandmotor