Kitesurfen Den Haag  

Den Haag is een super locatie voor kitesurfen. Den Haag kent het mooie kitesurfen in Scheveningen, dat ook weer opgedeeld is om bij de Scheveningse pier te kitesurfen en bij het havenhoofd te kitesurfen. Het kitesurfen bij de Pier in Scheveningen is nieuw! In Den Haag kitesurfen voor beginners zou je bij ons, kitesurfspot.nl moeten zijn ten zuiden van Scheveningen richting kijkduin. Scheveningen zelf (bij de surfclub Jumpteam) is een gevorderde Kitesurfspot om te kitesurfen. De andere fantastische plekken in de regio zijn bijvoorbeeld de pier en Kijkduin de Zandmotor, die specifiek als een goede plek wordt gezien voor een Kitesurfschool.

Kitesurfles in Den Haag

Voor kitesurfles in Den Haag kan je bij onze Kitesurfschool terecht. Deze leslocatie is ten zuiden van Den Haag, waar je gratis kunt parkeren en lekker knie-diepwater hebt. We hebben een fantastische strandtent, waar we mee een samenwerking hebben. Al deze factoren zijn belangrijk zodat jij tijdens je kitesurfles in Den Haag snel progressie maakt! Voor het kitesurfen kunnen ook uitwijken naar zee, dit doen we als je al iets beter bent na ongeveer vier lessen. Zodra je in regio Den Haag op zee kunt kitesurfen ben je goed genoeg om dit ook op andere plekken te kiten!

In ons boekingssysteem kan je nadat je hebt aangevinkt welk kitesurf-lespakket een datum selecteren. Zodra de wind goed is, dan gaat jou les door! We zullen dit 24 uur van te voren laten weten. Hangloose kitesurfing mensen!

Voordelen van een kitesurfschool in Den Haag:

  • Knie-diep water
  • Uitwijk mogelijkheden om voor kijkduin/Den Haag te kitesurfen
  • Gratis parkeren Kijkduin
  • Gezellige vibe op het kitesurfstrand
  • Prachtige kitesurf-locatie Den Haag naast beachclub birds

Boek de allerbeste kitesurfles van Den Haag dan nu met deze link!

Voor andere blogs, bekijk de rest van onze kitesurfverhalen op onze website!

Kitesurfen-Den-haag